Webshop » Spa Waterbehandeling » SpaClarity Eco

SpaClarity Eco

0070 SpaClarity Eco

SpaClarity Eco

SpaClarity Eco van SPA Line is een twee-flessen systeem dat als doel heeft het water in spabaden kraakhelder en bacterievrij te maken en te behouden.Het is op zichzelf geen bacteriedoder, toch is het van groot belang bij het doden van bacteriën en andere micro-organismen.

Spa Clarity Eco zorgt ervoor dat bacteriën zich door een biofilm niet meer zullen hechten aan de rand van de spa of in de leidingen. Wanneer bacteriën zich niet meer hechten aan de spa, zullen zij zich ook niet meer vermenigvuldigen. De bacteriën worden gedood door het gebruik van een UV lamp of Ozonator en het gebruik van een chloor.

De biofilm die wordt aangemaakt door de bacteriën is niets meer dan een kleverige beschermlaag die de bacterie voorziet van voeding, warmte en bescherming. Spaclarity Eco zorgt ervoor dat de bacteriën geen mogelijkheid krijgen de biofilm te ontwikkelen. Dit tezamen met het feit dat de bacteriën zich niet zullen hechten zorgt er voor dat de bacteriën in de filters terechtkomen. Vervolgens is het noodzakelijk om de filters eenmaal in de 3 à 4 weken intensief te reinigen met Spa Cartridge Cleaner. Het wekelijks kortstondig reinigen van de filter volstaat met Spa Filter Net.

Spa Clarity Eco is de economische , minder uitgebreide versie van SpaClarity en word aangeleverd onder de naam Spa Water Care.

Gebruiksaanwijzing

Het is van belang dat u uw spa goed reinigt voordat u begint met de Spa Water-Care behandeling. Oude biofilm, calcium en vervuilingen kunnen zich in het leidingwerk bevinden. Gebruik Spa Tube Clean om uw spa van binnenuit grondig te reinigen. Daarna dient u het water te verversen, zodat u een schone start kunt maken.

Spoel de filters uit met schoon water. Voor een grondige reiniging kunt u Spa Cartridge Cleaner gebruiken.

Schud de flessen Spa-Water Care 1 en 2.

Neem de maatbeker en voeg per 1000 liter water 100 ml fles 1 toe. Voeg vervolgens dezelfde hoeveelheid van fles 2 toe. Houd u aan deze hoeveelheid. Over-doseren heeft geen zin en kan negatieve bijwerkingen hebben zoals troebel water.
Draai alle jets open en laat de pompen ongeveer 1 minuut op vol vermogen draaien.
Plaats een chloortablet in het bakje boven de filter.
TIP: voor een extra krachtige reiniging kunt u granulaatpoeder gebruiken. Voeg dan na het baden 1 afgestreken eetlepel granulaatpoeder toe aan het water.
Herhaal dit wekelijks. Super easy dus!

Inhoud

Spa Water-Care 1 (2 liter)
Spa Water-Care 2 (2 liter)
Maatbeker

€ 85,00 € 79,00

Beschikbaar

Webshop gemaakt met EasyWebshop