Webshop » Water Testen » Lovibond Scuba II

Lovibond Scuba II

0137 Lovibond Scuba II

0137 Lovibond Scuba II0137 Lovibond Scuba II0137 Lovibond Scuba II
Lovibond® Scuba II electronische tester.

Bekroonde elektronische tester.

Eigenschappen

Modern, ergonomisch design
Gebruiksvriendelijke bediening
Waterdichte behuizing
Groot display

Elke zwembad- en spa-eigenaar moet regelmatig de belangrijkste parameters van zijn zwembad- of spa-water checken. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat de waterkwaliteit op het juiste niveau blijft en om de dosering van onderhoudsproducten optimaal te regelen.

De Scuba II van Lovibond® is testapparatuur voor de verantwoordelijke zwembad en spa bezitter. Met de Scuba II kan men het zwembad- en spa-water snel en nauwkeurig controleren op 5 belangrijke parameters.

In 2013 heeft Schwimmbad & Sauna, Europa's grootste zwembad en spa tijdschrift, de Scuba II bekroond met de "Golden Wave" in de categorie waterbehandeling en chemicaliën, voor de meest toekomstgerichte ontwikkelingen in het zwembad en wellness-gebied.

Snel en nauwkeurig.

Om te testen dient de geïntegreerde monsteropening worden gevuld door deze onder te dompelen in het water. Als de Scuba II in het water valt, blijft deze gewoon drijven en het apparaat is vanzelfsprekend waterdicht. Door toevoeging van een reagens tablet wordt een karakteristieke kleur gegenereerd die kan worden gemeten middels het fotometrische principe. Het resultaat wordt vervolgens weergegeven op het grote display (3 x 2,2 cm), dat het aflezen van de gemeten waarden vergemakkelijkt.
5 belangrijke parameters binnen enkele minuten

Vrij Chloor, Totaal Chloor, pH, Alkaliniteit en Stabilisator (Cyanuurzuur) worden alle binnen een paar minuten gemeten. Wateranalyse wordt hierdoor plezierig en eenvoudig, zodat er sneller van het zwembad of spa kan worden genoten.

Inhoud verpakking.

Scuba II in een stevige kunststof doos
Reagens tabletten:
20 x DPD No.1 Photometer tabletten
10 x DPD No.3 Photometer tabletten
20 x Phenol Red Photometer tabletten
10 x CyA-Test tabletten
10 x Alka-M-Photometer tabletten
2 batterijen (AAA)
Roerstaafje
Handleiding

€ 116,95

Beschikbaar

Webshop gemaakt met EasyWebshop